SCRAPBOOK STRAN ZA V ALBUM

Živijo.

Dolgo se že nisem oglasila na blogu. Trenutno sem bolj pridna z objavljanjem mojih voščilnic na FB strani Sarin ustvarjalni kotiček

Tokrat pa sem po dolgem času zopet ustvarjala nekaj za Craft-alnico. Temu se že dolgo izogibam, ker se mi zdi, da še nisem tam ko bi lahko bila ponosna na svoje scrapbook strani za v album. Mogoče se bo to kmalu spremenilo saj se mi je nabralo kar nekaj slik ki bi jih rada shranila in uredila v album.

Tukaj je naš Tal. Nagajivi in razigrani kuža pasme nemški ovčar, ki bo ravno v tem mesecu dopolnil tri leta. Od kar ga imamo se nam je življenje prav postavilo na glavo. Pse smo imeli že prej, ampak noben pes pri naši hiši ni bil bolj razvajen kot je Tal. Naš Tal je naš princ. In ko se pogovarjamo doma o gospodu točno vemo, da je govora o Talu. On je res pravi gospod. 

Spodaj pripenjam še sliko skice po kateri sem ustvarila Talovo stran za v album. Upam da se mi je tokrat uspelo ravnati po navodilih.



Scrapbook stran prijavljam na izziv:
Se beremo kmalu z novo objavo.

Lp

Sara

Komentarji

  1. Kakšen lep kuža, že pozira prav kraljevsko. Lepo si ga ovekovečila na LO- ju in ja popolnoma si zadela skico. Zelo lep izdelek.
    Hvala, da sodeluješ z nami v Craft-alnici. LP Goga

    OdgovoriIzbriši
  2. Prikupen kuža in krasno ti je uspel LO po skici. Škoda bi bilo, da je ne bi delila na blogu in upam, da pokažeš tudi druge. Hvala, ker si se nam pridružila na CRAFT-alnici. Keti, gostujoča članica DT

    OdgovoriIzbriši
  3. Super ti je uspelo, Tal je videti pravi navihanček. Hvala, ker sodeluješ v CRAFT_alnici

    OdgovoriIzbriši
  4. Sara, moj komentar je malce pozen, ker sem si vzela oddih; no ni ravno oddih, če sem smučala, ampak važno je, da je bilo čudovito :-))
    Naredila si čudovit LO in ga zelo lepo sestavila po dani skici. Krasen pozer je vaš kuža.
    Bo treba ponovit, ker nam je vsem šlo krasno od rok .-))))
    Vesela sem, ker ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice … Srečno.

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar

Priljubljene objave