ALTENEW AECP: CLEAN & SIMPLE BOUTIQUE CARDS

 



Živijo!

Čas je za novo voščilnico. Tokrat smo se posvetili luksuznim papirjem. Jennifer nam je pokazala kar nekaj primerov kako narediti lepo CAS voščilnico.

Sama sem se odločila za uporabi papirja z efektom ogledala. Za izdelavo voščilnice sem uporabil rezalno šablono za ozadje Moroccan mosaic in pa štampiljke Bellaroma hybrid tea rose.

S pomočjo rezalne šablonice sem najprej izrezala ozadje iz zlatega papirja z efektom ogledala. Pripravila sem si še izrez rože, ki je tokrat nisem pobarvala. Voščilnici je manjkalo še nekaj barve. Zato sem zlat izrez podložila z enobavnim vijoličnim papirjem. Dodala sem še embosiran napis in voščilnica je bila končana.

 

Hi!

 

It’s time for a new card. This time we focused on luxury papers. Jennifer showed us quite a few examples of how to make a beautiful CAS card.

I myself decided to use paper with a mirror effect. I used a Moroccan mosaic background die and Bellaroma hybrid tea rose stamps to make the card.

Using a cutting die, I first cut out a background from gold paper with a mirror effect. I also prepared a cutout of a flower, which I did not paint this time. The card was missing some more color. So I lined the gold paper with plain purple paper. I added another embossed sentiment and the card was finished.








Uporabila sem:

Rezalne šablone:

·         ALTENEW: Moroccan mosaic cover die

Štampiljke:

·         ALTENEW: Bellaroma hybrid tea rose

·         MAVELU: Rojstni dan

Se beremo kmalu z novo objavo.

Lp

Sara



Komentarji

  1. So pretty! Looks very elegant. Thank you for submitting your wonderful work to the AECP assignment gallery.

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar

Priljubljene objave